Salam crud uscat (350 g.)

32 RON (TVA inclus)

Descriere

 

Cu o tradiție lungă de peste un secol în Transilvania, salamul crud uscat precedă Marii Uniri.

Ce-a dus la așa longevitate afli din prima mușcătură. Făcut din carne superioară de vită și de porc plus slană, salamul se-afumă în două straturi înainte să fie lăsat la zvântat trei săptămâni în aerul rece de la poalele Făgărașilor. Ușor picant și doldora de carne, salamul crud-uscat Albota este o delicatesă care se mai uită la încă 100 de ani de trăinicie pe mesele românilor.

   

Conținut: pulpă de porc 35%, pulpă de vită 35%, slănină 30%, sare, condimente

Declarație nutrițională pentru 100g produs: Valoare energetică 931kj/225kcal. Grasimi 19.5g, din care acizi grași saturați 6.1g. Glucide 1.7g, din care zaharuri 0.5g. Proteine 10.6g, Sare 0.7g. *Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/ 2000 kcal).


Tip mezel: mezel cu maturare rapidă

Tip membrană: membrană necomestibilă

Ambalaj: folie plastic găurită

Temperatură păstrare: +2… +6 ⁰C

 

Sugestii

Din fermele și păstrăvăriile noastre din zona Sibiului, procesat cu cea mai mare atenție în atelierele proprii, ajunge la tine acasă un produs local și bun. Bun în adevăratul sens al cuvântului, de la fermă la farfurie.