Salam crud uscat (350 g.)
Descriere
Cu o tradiție lungă de peste un secol în Transilvania, salamul crud uscat precedă Marii Uniri.
Ce-a dus la așa longevitate afli din prima mușcătură. Făcut din carne superioară de vită și de porc plus slană, salamul se-afumă în două straturi înainte să fie lăsat la zvântat trei săptămâni în aerul rece de la poalele Făgărașilor. Ușor picant și doldora de carne, salamul crud-uscat Albota este o delicatesă care se mai uită la încă 100 de ani de trăinicie pe mesele românilor.
Conținut: pulpă de porc 35%, pulpă de vită 35%, slănină 30%, sare, condimente
Declarație nutrițională pentru 100g produs: Valoare energetică 931kj/225kcal. Grasimi 19.5g, din care acizi grași saturați 6.1g. Glucide 1.7g, din care zaharuri 0.5g. Proteine 10.6g, Sare 0.7g. *Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/ 2000 kcal).
Tip mezel: mezel cu maturare rapidă
Tip membrană: membrană necomestibilă
Ambalaj: folie plastic găurită
Temperatură păstrare: +2… +6 ⁰C