Descriere

 

Puțini știu că salamul de vară este un mezel specific săsesc. Din câte așezări de sași avem în Transilvania, atâtea rețete diferite găsim pentru salamul de vară.

Mândria ne obligă s-alegem cea mai bună carne și cele mai aromate mirodenii pentru rețeta noastră de salam de vară. Un mezel ușor, nepretențios cu gust de ce-i mai bun din viață.

 

Conținut:pulpă de porc, slănină, pulpă de vită, sare, condimente, în cantitățile minime cerute de lege: stabilizator (polifosfat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu), antioxidant (acid ascorbic)  

Declarație nutrițională pentru 100g produs: Valoare energetică 932kj/225kcal. Grasimi 17.7g, din care acizi grași saturați 5.8g. Glucide 0.4g, din care zaharuri 0.2g. Proteine 15.8g, Sare 0.2g. *Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/ 2000 kcal).


Tip produs: produs fiert și dublu afumat în fum natural din lemn de fag

Tip membrană: membrană necomestibilă
Ambalaj: folie plastic vidată 

Temperatură păstrare: +2… +6 ⁰C

 

Sugestii

Din fermele și păstrăvăriile noastre din zona Sibiului, procesat cu cea mai mare atenție în atelierele proprii, ajunge la tine acasă un produs local și bun. Bun în adevăratul sens al cuvântului, de la fermă la farfurie.