Ceafă afumată de porc (250 g)

17 RON (TVA inclus)

Descriere

 

Gust voluptos. Așa s-ar caracteriza cel mai succint ceafa afumată de porc Albota. Un preparat în sine savuros pe care-l producem din carne de cea mai bună calitate.

O alegere excelentă să-ncununeze orice platou festiv sau să vă facă ziua mai bună savurată direct pe o felie de pâine de casă.

 

Conținut: ceafă de porc 97%, apă, sare, condimente, în cantitățile minime cerute de lege: stabilizator (polifosfat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu), antioxidant (acid ascorbic), potențiator de gust (monosodiu glutamat), proteină hidrolizată de soia, antioxidant (ascorbat de sodiu)

Declarație nutrițională pentru 100g produs: Valoare energetică 929kj/224kcal. Grasimi 19.0g, din care acizi grași saturați 6.4g. Glucide 1.3g, din care zaharuri 0.3g. Proteine 11.9, Sare 1.2g. *Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/ 2000 kcal).


Tip mezel: mezel afumat în fum natural din lemn de fag 
Ambalaj: folie plastic vidată

Temperatură păstrare: +2… +6 ⁰C

 

Sugestii

Din fermele și păstrăvăriile noastre din zona Sibiului, procesat cu cea mai mare atenție în atelierele proprii, ajunge la tine acasă un produs local și bun. Bun în adevăratul sens al cuvântului, de la fermă la farfurie.