FOLLOW US ON

I. Despre Noi

Serviciul http://www.produse-albota.ro este oferit de S.C.SOBIS SOLUTIONS S.R.L. cu sediul in Arpasu de Sus, 505, jud. Sibiu, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J32/348/1999, avand cod unic de inregistrare RO12018818, denumita in cele ce urmeaza Societatea. Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace: Prin posta la adresa de corespondenta de mai sus. Prin e-mail la urmatoarea adresa: produse.albota@sobis.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, pentru initiere colaborari si parteneriate, etc. Prin telefon la numarul: 0741033894, persoana contact: RADU LAZAR. Prin fax la numarul: 0269 – 233.503.


II. Despre http://www.produse-albota.ro
www.produse-albota.ro, denumit in cele ce urmeaza si Site-ul, este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a achizitiona produsele afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.


III. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului www.produse-albota.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, programe si alte date - este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai si este aparat de legislatia privind drepturile de autor, proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea a oricaror elemente enumerate mai sus, fara acordul scris al SC SOBIS SOLUTIONS SRL, se pedepseste conform legilor in vigoare.


IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul www.produse-albota.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.produse-albota.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.produse-albota.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate. Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.produse-albota.ro. Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site. www.produse-albota.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.produse-albota.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.produse-albota.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore. www.produse-albota.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.


V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al www.produse-albota.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.produse-albota.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.produse-albota.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.produse-albota.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.


VI. Produse si servicii
Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Societatea nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui Site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe Site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui Site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Societatea nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
Imaginile publicate pe Site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Societatea si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul Site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe Site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.
S.C. SOBIS SOLUTIONS S.R.L. nu raspunde de eventualele defecte ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defecte si prejudiciul moral adus clientului revin in sarcina importatorului. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Societate oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Societate de la respectivul client.
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe Site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul www.produse-albota.ro, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.


VII. Preturile
Preturile prezentate includ TVA, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres acest lucru pe Site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe Site la momentul achizitiei.


VII. Metode de plata
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Societatea isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Societate la adresa de e-mail produse.albota@sobis.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Societatii. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz, Societatea va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.


VIII. Returnarea produselor
Returnarea produselor comercializate prin intermediul Site-ului se poate face conform legislatiei in vigoare (O.U.G 34/2014, Directiva 2011/83/UE, etc.).
Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de clientii Site-ului sau personalizate in mod clar, produsele care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid (carne, mezeluri, fructe, legume-fructe, produse de panificatie, branzeturi, peste, etc.), produsele care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente, produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de client nu pot fi returnate.
In cazul produselor nealimentare, clientul beneficiaza in limitele prevazute de lege, de o perioada de 14 zile pentru returnarea acestora.
In cazurile in care aceasta este posibila conform legii, returnarea produselor se face de catre client prin curier rapid (nu Posta Romana), intr-un ambalaj corespunzator, catre adresa Societatii din Arpasul de Sus, nr 505, Sibiu. Costurile transportului de retur sunt suportate in totalitate de catre client. Nu se accepta retururi cu ramburs.
Returul produselor nealimentare se va face doar in ambalajul original, in bune conditii pentru revanzare, insotite de toate accesoriile. In cazul in care nu este complet pachetul cu toate elementele livrate, Societatea poate solicita clientului o suma necesara pentru a face produsul din nou vandabil.
Rambursarea costului produsului se va face prin transfer bancar, intr-un cont indicat de client, la pretul inscris pe comanda efectuata, in maximum 20 de zile din momentul returnarii produsului catre Societate.


IX. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii Site-ului pot posta pe Site recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legislatia cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.produse-albota.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.produse-albota.ro, transmiteti Societatii, in afara cazurilor in care aceasta indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.produse-albota.ro, cedati Societatii dreptul de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile Site-ului privind postarea recenziilor, comentariilor, comunicarilor si a altor forme de continut din partea utilizatorilor. www.produse-albota.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.produse-albota.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre terte parti pe Site. www.produse-albota.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.


X. Forta Majora
www.produse-albota.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.produse-albota.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.produse-albota.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic al www.produse-albota.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.produse-albota.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.


XI. Publicitatea
www.produse-albota.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.produse-albota.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de Confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.


XII. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.produse-albota.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si de Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.Termenii si Conditiile www.produse-albota.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Sibiu.
Prin plasarea comenzii in oricare din formele prevazute mai sus, clientul confirma in mod expres ca accepta Termenii si Conditiile de fata, inclusiv prevederile art. XII privind instanta competenta.