Dupa ce comanda este confirmata, toate produsele se ambaleaza cu grija si sunt preluate de curier, pentru a le duce la destinatia pe care ati indicat-o in comanda dvs. Astfel, produsele ajung la dvs. in cel mai scurt timp, fara ca dvs. sa faceti drumuri suplimentare pentru a ridica coletul. Livrarea se face in siguranta, iar rambursul se achita curierului.

Termenul de livrare este de 1-3 zile din momentul confirmarii comenzii. Pe raza Municipiului Sibiu livrarea se face cel mai tarziu a doua zi.

!!!! ATENTIE !!!! In perioada sarbatorilor pot aparea intarzieri, datorate firmelor de curierat, care sunt supraincarcate cu solicitari. Va rugam, pe cat posibil, sa evitati aceste perioade aglomerate, comandand din timp. Va multumim pentru intelegere!

Costuri livrare:

Pe raza Municipiului Sibiu, in Cartierul Arhitectilor si in Selimbar livrarea este GRATUITA la comenzi de peste 150 lei

In restul tarii: livrare GRATUITA la comenzi de peste 299 lei. La comenzi de pana la 299 lei - taxa de curierat este de 20 lei ). In cazul unor comune si sate ce se afla in afara ariei standard de acoperire a firmei de curierat, vom comunica telefonic costul transportului.


Program de transport/livrare:

Pe raza Municipiului Sibiu, Cartierul Arhitectilor si in Selimbar:

- livrarile se fac de luni pana duminica, intre orele 10:30 - 20:00; comenzile se livreaza in aceeasi zi sau in ziua urmatoare

In restul tarii:

- transportul catre clienti se va efectua in zilele de luni, marti, miercuri si joi, astfel incat produsele sa ajunga la client in ziua urmatoare
- toate comenzile transmise in intervalul joi ora 13:00 - duminica ora 24:00 vor fi prelucrate in ziua de luni a saptamanii urmatoare
- comenzile sosite in intervalul luni ora 09:00 - joi ora 12:00 vor fi prelucrate in aceeasi zi


Produsele din carne sunt livrate in cutii termoizolante cu element de gheata in interior. Astfel, acestea sunt transportate la temperatura optima pastrandu-se proaspete pana in momentul livrarii la adresa clientului.

Retururi:

Constatarea neconformitatilor aparente se face pe loc, la momentul preluarii coletului. Astfel produsele neconforme pot fi refuzate pe loc, orice retur ulterior este exclus. In cazul altor tipuri de neconformitati, sunt acceptate retururi justificate, daca neconformitatea ne este comunicata de catre dvs. in scris cu cel mult 1 zi inainte de data de expirare a produsului.