Brânză Schweizer de vacă (320 g)

22 RON (TVA inclus)

Descriere

 

Gustul fin, ușor dulceag și puțin amărui specific schweizer-ului este dat de procesul complex de maturare care poate să dureze și până la 12 săptămâni.

La Albota facem schweitzer din lapte de vacă din producția proprie.

 

Compoziție: lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice selecționate, cheag. Alergeni: lapte de vacă (inclusiv lactoză). Conține zaharuri apărute în mod natural. Grăsime raportată la substanța uscată min. 48%.

Valori medii nutriționale pentru 100 g de produs: Val. energetică 1805 kJ/ 431 kcal/ 21,55%, grăsimi 48 g/ 68,57%, din care acizi grași saturați 10,2 g/ 51%, glucide 1,7g/ 0,65%, zaharuri 0,8 g/ 0,88%, proteine 25,2 g/ 50,4%, sare 2,6 g/ 43,3%. *Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/ 2000 kcal).


Ambalaj: folie plastic vidată

A se consuma în 5 zile de la deschidere.
Temperatură păstrare: +2… +8 ⁰C 

 

Sugestii

Din fermele și păstrăvăriile noastre din zona Sibiului, procesat cu cea mai mare atenție în atelierele proprii, ajunge la tine acasă un produs local și bun. Bun în adevăratul sens al cuvântului, de la fermă la farfurie.