Brânză Schweizer de vacă (320 g)
Descriere
Gustul fin, ușor dulceag și puțin amărui specific schweizer-ului este dat de procesul complex de maturare care poate să dureze și până la 12 săptămâni.
La Albota facem schweitzer din lapte de vacă din producția proprie.
Compoziție: lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice selecționate, cheag. Alergeni: lapte de vacă (inclusiv lactoză). Conține zaharuri apărute în mod natural. Grăsime raportată la substanța uscată min. 48%.
Valori medii nutriționale pentru 100 g de produs: Val. energetică 1805 kJ/ 431 kcal/ 21,55%, grăsimi 48 g/ 68,57%, din care acizi grași saturați 10,2 g/ 51%, glucide 1,7g/ 0,65%, zaharuri 0,8 g/ 0,88%, proteine 25,2 g/ 50,4%, sare 2,6 g/ 43,3%. *Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/ 2000 kcal).
Ambalaj: folie plastic vidată
A se consuma în 5 zile de la deschidere.
Temperatură păstrare: +2… +8 ⁰C