Șuncă presată (300 g)

16 RON (TVA inclus)

Descriere

 

Unul dintre stâlpii de temelie ai mezelurilor românești, șunca presată este probabil cel mai versatil aliment, după cartof. Bună în omlete, în salate, pe sandwich-uri, pe pizza sau în paste, e mereu o idee bună să ai ceva șuncă presată în frigider.

O idee și mai bună este să ai șuncă presată Albota. Făcută-n atelierele noastre cu ingrediente din fermele proprii, șunca Albota e doldora de carne de cea mai bună calitate.

 

Conținut: pulpă de porc 97%, sare, condimente, în cantitățile minime cerute de lege: stabilizator (polifosfat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu), antioxidant (acid ascorbic)  

Declarație nutrițională pentru 100g produs: Valoare energetică 979kj/236kcal. Grasimi 19.5g, din care acizi grași saturați 6.2g. Glucide 1.9g, din care zaharuri 0.4g. Proteine 13.2g, Sare 0.6g. *Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/ 2000 kcal).


Tip mezel: mezel fiert și afumat în fum natural din lemn de fag 

Tip membrană: membrană necomestibilă 
Ambalaj: folie plastic vidată 

Temperatură păstrare: +2… +4 ⁰C

Sugestii

Din fermele și păstrăvăriile noastre din zona Sibiului, procesat cu cea mai mare atenție în atelierele proprii, ajunge la tine acasă un produs local și bun. Bun în adevăratul sens al cuvântului, de la fermă la farfurie.